“Wat kost dat?” Deze vraag wordt me meestal als eerste gesteld. Dat begrijp ik heel goed. Tijdens een scheiding is er op financieel gebied al veel onzeker.

Op internet kom je veel pakketprijzen tegen met de goedkoopste tarieven. Als je dan goed verder leest, komen er ineens nog allerlei kosten bij.

Bij mij kan je daarom kiezen voor een all-in pakket, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Helder en transparant. Geen “verrassingen” achteraf.


All-in pakket


Dit pakket bestaat uit:

-4 a 5 gesprekken

-opstellen convenant

-opstellen ouderschapsregeling

-financiële berekeningen op maat. Dit betekent, dat ik meer doe dan de wettelijk verplichte alimentatieberekeningen. Als scheidingsspecialist maak ik ook maatwerk berekeningen, die voor jullie beiden financiële voordelen kan opleveren

-verdeling vermogen en pensioen

-kindgesprek. Kinderen hebben de behoefte om te vertellen wat ze wel en niet willen m.b.t. de scheiding. Als neutraal persoon kan ik naar hen luisteren. Het wordt vaak als positief ervaren als zij ook hun stem mogen laten horen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

-advocaatkosten

-griffiekosten

-inschrijving register van de burgerlijke stand

-nazorggesprek. Een half jaar na onze laatste afspraak nodig ik jullie uit voor een nazorggesprek. In dit gesprek vertellen jullie hoe het met jullie en de kinderen gaat in de nieuwe situatie. Werken de afspraken die jullie gemaakt hebben, of moet er nog iets aangepast worden.

Ik werk samen met een advocaat en een financieel adviseur. Dit betekent, dat er uiteindelijk voor jullie een optimale overeenkomst ondertekend kan worden.

Spreekt dit je aan? Vraag dan een gratis informatiegesprek aan. In dit gesprek bespreken we mijn werkwijze, de kosten en kunnen jullie kijken of ik de juiste persoon voor jullie ben.
Uurtarief


Kies je liever niet voor een pakket, dan is het mogelijk om voor een uurtarief te kiezen. Ik hanteer een gunstig tarief, zodat mijn specialisatie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is.
Advies


Weet je het even niet meer? Wil je berekenen wat je aan alimentatie krijgt? Heb je het gevoel, dat er iets in je bestaande ouderschapsregeling aangepast kan worden? Voor o.a. deze vragen kan je ook bij mij terecht. Ik kan je een passend advies geven. Voor dit advies hanteer ik het uurtarief.
Contact