De reden waarom ik voor de naam de Pleistermediator heb gekozen is heel simpel. Door mijn ziekte ben ik mijn oog verloren en moet daarom verder met een pleister op mijn oog. Als iemand mij moet omschrijven heb ik een heel makkelijk herkenningspunt: die mevrouw met een pleister op haar oog.

Mjn naam is Martine van Noordennen en ik ben mediator en scheidingsspecialist. Tegelijkertijd ben ik moeder van twee dochters en zelf gescheiden in de periode , dat ik (melanoom)kanker kreeg. De emotionele rollercoaster rond mijn gezondheid én mijn scheiding heeft ervoor gezorgd dat ik andere mensen wil helpen. Als geen ander weet ik op welke dingen ik extra moet letten. Zoals: waar gaan de kinderen heen, als ik er wegens ziekte (tijdelijk) niet voor kan zorgen? Ook zijn er extra vragen op zowel financieel als emotioneel gebied.


Wat kunt u van mij verwachten?

Naast het feit dat ik ervaringsdeskundige ben en alle opleidingen afgerond heb,ben ik toegankelijk, empathisch, opgewekt en geduldig. Ik weet wat er geregeld moet worden en richt me op de praktische aanpak van problemen. Daardoor voelt iedereen zich op zijn gemak en dát is waar we echte resultaten neer kunnen zetten. In het scheidingstraject ben ik een kleine pleister op de scheidingswond.

Uiteraard ben ik ingeschreven in het ADR-register. Wilt u meer weten over mij of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met mij op.


Contact